CÉGALAPÍTÁS INFO VONAL :+36 20 5702917

Könyvelés nélkül: Az adatlap beküldésével, vagy az online chat ablakon keresztül kérhet azonnali ajánlatot. Bt Kft Zrt 

Könyveléssel olcsóbb a Bt és a Kft alapítás budapesti és pest megyei ügyfeleknek:

Kössön egy éves könyvelési szerződést az e-szamlazunk.hu Kft-vel és a cég kifizeti Ön helyett az ügyvédi díj nagy részét és az illetéket is! Így a cégalapítás Önre eső része 10.000.- Ft + ÁFA, ez az országban garantáltan a legolcsóbb ár. Könyvelésre irányuló szerződéskötésnél az első két havi díjat előre elkérjük, (a könyvelési díj KATÁS vállalkozás esetén 10.000.- Ft + ÁFA/hó, társasági adós vállalkozás esetén 20.000. Ft + ÁFa / hó). 


 A cégalapítás költségei az ügyvédi megbízási díj, a cégalapítás illetéke, az igazságügyi minisztériumnak fizetendő közzétételi díj (egyszerűsített eljárásban nincs) valamint a jogügyletek biztonságát elősegítő keretrendszeren történő adatlekérés díja. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az eljáró ügyvéd a cégben részt vevő személyek okmányait a BM nyilvántartásban ellenőrzi.

A kft alapítás illetéke a hatályos illetéktörvény szerint hagyományos eljárásban 100.000.- Ft, egyszerűsített eljárásban 50.000.- Ft. A hagyományos eljárásban 5.000.- Ft közzétételi díjat is fizetni kell. A JÜB ellenőrzés díja 730.-Ft/fő.

A Bt alapítás illetéke egyszerűsített eljárásban 25.000.- Ft, hagyományos eljárásban 50.000.- Ft.


Válasszon cégformát! A következő lépésekben megadhatja a jövendőbeli társaság adatait, tevékenységi köreit és sok hasznos tippet és információt kap. Az elküldést követően az illetékes ügyvédi iroda az Ön által megadott elérhetőségeken kapcsolatba lép Önnel időpont egyeztetés végett. Ha kérdése van írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +36 20 570 2917-es telefonszámot, vagy nézze meg milyen társasági forma az ideális az Ön számára. 

ADATOK MEGADÁSA ON-LINE:
Betéti Társaság alapítása

Egyszemélyes Kft alapítás 

Többszemélyes Kft alapítás

- Egyszemélyes Zrt alapítás

- Többszemélyes Zrt alapítás

Cégmódosítás

10 gyakori hiba, amellyel százezreket bukhat a cégalapítás során

A cégalapítás ügyvéd és könyvelő személyes közreműködésével történik.

A Kft alapítás menete...

.

Kepernyofoto 2016 12 13 10.37.29

4Villámgyors bejegyzés

3Jogásszal, adószakértővel

2Ajándék számlázóprogram

1Ajándék weboldal

5Adja meg a cégadatokat!


KFT ALAPÍTÁS 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. A CÉG ADATAINAK MEGADÁSA:

Használja on-line adatlapunkat, ahol percek alatt megadhatja jövendőbeli cége adatait, tevékenységi köreit stb. Ha kérdése van, írjon e-mailt az info@cegalapitas.net e-mail címre, és válaszolunk a cégalapítás előtt felmerülő kérdéseire. A cégalapítás elektronikus eljárás esetén is az ügyfél, egy ügyvéd és egy adótanácsadó személyes találkozásával kezdődik, amelynek közeli időpontjáról egyeztetünk Önnel. Közvetlen időpont egyeztetés végett hívja a +36 20 570 2917-es telefonszámot.

2. A CÉGIRATOK ELKÉSZÍTÉSE:

A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratok egy részét már elő is készítjük. Más dokumentumok megszerkesztése, véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes találkozás alkalmával történik. A cégiratokat a társaság alapítója vagy tagjai aláírják, az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi iratból több eredeti, kinyomtatott példányt is adunk. A társaság ebben az időpontban már létrejön. 

3. AZ ILLETÉK MEGFIZETÉSE:

Az elektronikus eljárásban átutalással lehet megfizetni az alapításhoz szükséges illetéket. (Egyszerűsített eljárásban ez Kft esetén 50.000.- Ft) Az illeték egy egyedi utalványminta alapján kerül befizetésre okiratszerkesztő ügyvéd által az államkincstár részére.

4. A CÉGIRATOK BENYÚJTÁSA:

Az aláírt cégiratok beszkennelve, az elkészített cégbejegyzési kérelemmel egy elektronikus kérelmet alkotnak. Ezt az elektronikus aktát az okiratszerkesztő ügyvéd elektronikus aláírással látja el. Ezt követően e-mailen megküldi a székhely szerint illetékes cégbíróságnak a cégiratokat. A cég előtársaságként megkezdheti a működést.

5. A CÉG BEJEGYZÉSE:

A cégbíróság az iratok benyújtását követően egy tanúsítványt küld a feladó jogi képviselő e-mail címére, amely már tartalmazza a cég cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Röviddel ezután a cégbejegyző végzés is megérkezik. Az okiratokat ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott záradékkal látjuk el, egyidejűleg az Ön e-mail címére is megküldi az ügyvédi iroda az elektronikusan aláírt bejegyző végzést.

2006 óta azért vált a cégalapítás.net a vezető cégalapítási portállá, mert minden intézni valót leveszünk ügyfeleink válláról.

Mi komolyan vesszük az Ön vállalkozását.

×

Adja meg e-mail címét és elküldjük a cégalapítással kapcsolatos tudnivalókat és ajánlatot