Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

A használat feltételei

 Az űrlap megküldése még nem megbízás, Ön ezzel szerződéskötési vagy egyéb anyagi kötelezettséget nem vállal. 

A Bt és Kft alapítás könyveléssel olcsóbb budapesti és pest megyei ügyfeleknek:

Amnennyiben egy éves határozott idejű könyvelési szerződést köt az e-szamlazunk.hu Kft-vel, a társaság kifizeti a cégbejegyzési eljárás ügyvédi díjának túlnyomó részét Ön helyett. A cégalapítási díj Önre eső része 10.000.- Ft + ÁFA. Az alapítással járó teljes költség így Budapesten bruttó 12.700.- Ft + az első két havi könyvelési díjat előre kell megfizetni. A könyvelési szolgáltatás havi díja 20.000.- Ft + ÁFA, a megbízás az egy éves határozott idő előtt csak szerződésszegés esetén mondható fel. Az e-szamlazunk.hu pénzvisszafizetési garanciát vállal az előre megfizetett díjra.

Könyvelés nélkül: Nem kötelező igénybe venni a könyvelési szolgáltatást! A díjajánlatot ebben az esetben az eljáró ügyvéd adja, amikor felveszi Önnel a kapcsolatot. Az ajánlatot Ön nem köteles elfogadni.

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon társasági joggal főtevékenységként foglalkozó ügyvédek hirdetését találja meg. Jogi szolgáltatást, így pl. cégeljárásban való közreműködést csak ügyvéd vagy közjegyző láthat el, a honlapot üzemeltető társaság, illetve az együttműködő könyvelő iroda jogi szolgáltatást nem végez, és az ügyvédi munkadíjból nem is részesül, a megadott adatokat a rendszer közvetlenül az illetékes ügyvédi irodának továbbítja. 

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló tv-ben részletezett esetekben, arra irányuló gyanú esetén a közreműködés megtagadható. Az eljáró ügyvéd az ügyvédi törvényben foglaltak szerint illetve kapacitás hiányában a közreműködést megtagadhatja. A fenti, könyveléssel egybekötött ajánlat egyszerűsített cégbejegyzési eljárásra vonatkozik, betéti társaság vagy korlátolt felelősségű társaság alapítása esetén, visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk. Angol nyelvű okiratszerkesztés és konzultáció esetén az ajánlat nem érvényes, a könyvelési szolgáltatás során 1 fő bérszámfejtést tartalmaz és maximum 50 (kimenő és bejövő) számlára érvényes.

Személyes adatok kezelése: Adatait nem adjuk ki és nem használjuk fel reklám célokra. Az on-line adatlap kitöltésével Ön hozzájárul az ott rögzített személyes adatok használatához olyan terjedelemben, hogy azt a rendszer automatikusan továbbítja a területileg illetékes ügyvédi irodának, akinek neve és címe a portálon feltüntetésre kerül. Az adatokat megismerheti a honlapot üzemeltető társaság ügyvezetője és alkalmazottai, továbbá az Ön által kiválasztott illetékes iroda képviselője és munkatársai. Az adatkezelők és feldolgozók az adatokat semmilyen más célra nem használják fel, azokat harmadik személynek nem adják ki és az űrlap beérkezését követő 30. napon azokat véglegesen törlik. A Joomla rendszerű honlapmotor két faktoros azonosítással és BCrypt titkosítással védi az adatbázist, a beérkező email üzeneteket az automatikus adatfeldolgozás során HTTPS titkosítású levelező szerveren továbbítjuk. A cégjegyzékbe kerülő adatok a törvény szerint nyilvánosak.

A Magyar Cégalapítás Portál (a továbbiakban: Portál) nem ügyvédi honlap. A www.cegalapitas.net internetes felületeinek webgazdája a HUNINCORP Ltd, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). 

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)