Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Magyar Cégalapítás Portál - Központi iroda

Telefon: +36 30 220 1100
Iroda: 1125 Budapest Istenhegyi út 101/D
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ügyvéd Bács-Kiskun megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Bács-Kiskun megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Békés megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Békés megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Borsod-Abaúj-Zemplén megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Hódmezővásárhely - Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda

E-mail: drhernadiugyvediiroda@gmail.comEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyvéd Székesfehérvár - Ballóné Dr. Varga Krisztina ügyvéd

Telefon: +36 70 325-7645, 06 22 327-412
Iroda: 8000 Székesfehérvár, József Attila út 2/D.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webhttps://ugyved.hu/drvargakrisztina


Ügyvéd Győr - Sebőkné dr. Rugli Kata ügyvéd

Telefon: +36 30 268 2338
Iroda: 9024 Győr, Liezen-Mayer u. 33.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


Ügyvéd Debrecen - Ügyvédet keresünk

Telefon: +36 30 220 1100
Iroda:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ügyvéd Heves megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Heves megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.Pest Megye - dr. Cseh Veronika

Székhelyiroda: 2092 Budakeszi, Nagy Sándor utca 7.

Telefonszám: 06 30 39 66281

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Félfogadás: munkanapokon 8-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban.


Ügyvéd Kaposvár - Dr. Guti Eszter Linda ügyvéd

Telefon: 06 70 543-7167
Iroda:
7400 Kaposvár, Múzeum u. 4. 1/4. 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ügyvéd Tolna megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Tolna megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Vas megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Vas megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Veszprém megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Veszprém megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Ügyvéd Zala megye - Ügyvédet keresünk!

Magyarország leglátogatottabb cégalapítási portálja Zala megyére vonatkozóan egy (a megyében irodával rendelkező) ügyvédi irodának kívánja a kezelélésébe adni a portálnak a megyei aloldalát. Amennyiben Ön ügyvéd, vagy tud olyan ügyvédi irodát, akit ez a lehetőség érdekelhet, kérem írjon egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)