Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Ügyvéd Pécs - Szilágyi Ügyvédi Iroda

Telefon: 06-72-534-41106-72-224-635,  +36-30-9077150
Iroda: 7623 Pécs, Rét utca 35.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.drszilagyi.hu

Irodavezető: dr. Szilágyi Károlyné ügyvéd

Félfogadás: hétfőtől péntekig 9-00-16.00-ig, előzetes bejelentkezéssel.

A Szilágyi Ügyvédi Iroda fő profilja gazdasági társaságok alapítása - beleértve szövetkezet alapítását - valamint céggondozás, illetve az ingatlan-ügyek. Foglalkozunk végelszámolási ügyekkel, átalakulással, melyhez a szükséges könyvvizsgálói hátteret biztosítjuk. A büntetőügyek kivételével az iroda minden egyéb jogterülettel - családjog, munkajog, polgári jog - kapcsolatban vállal megbízásokat.

contentmap_plugin

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)

Kapcsolatfelvétel a pécsi ügyvéddel / díjajánlat kérés