Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Budapest Consulting INGYENES ajánlata

Kössön velünk egy könyvelési szerződést és mi kifizetjük Ön helyett a cégalapítás ügyvédi költségét! A felmerülő egyszerűbb kérdések megválaszolásától az összetettebb pénzügyi, jogi kérdésekig számos ügyben tudunk az érdeklődőknek gyors, megbízható és teljesen ingyenes segítséget nyújtani.

Így a cégalapítás teljesen ingyenes az Ön részére!

Előre egyetlen egy hónapot sem kell kifizetni a részünkre. Az első számla csak a hónapot követően kerül kiállításra. Könyvelési díj KATÁS egyéni vállalkozás esetén havi 13 000 Ft, céges vállalkozás esetén (KFT.) havi 34 000 Ft + ÁFA.

Budapest Consulting 1 millió EURÓ felelősségbiztosítással rendelkezik. Ilyen magas felelősségbiztosítással senki más nem rendelkezik ezen a területen.

 

Elindítom az INGYENES CÉGALAPÍTÁST online


 Válasszon cégformát! A következő lépésekben megadhatja a jövendőbeli társaság adatait, tevékenységi köreit és sok hasznos tippet és információt kap. Az elküldést követően az illetékes ügyvédi iroda az Ön által megadott elérhetőségeken kapcsolatba lép Önnel időpont egyeztetés végett. Ha kérdése van írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +36 30 220 1100-ás telefon-számot, vagy nézze meg milyen társasági forma az ideális az Ön számára. 

ADATOK MEGADÁSA ON-LINE:
Betéti Társaság alapítása

Egyszemélyes Kft alapítás 

Többszemélyes Kft alapítás

- Egyszemélyes Zrt alapítás

- Többszemélyes Zrt alapítás

Cégmódosítás 

 

 

 Kedvező munkadíjak

Az ügyvédi díj szabad megállapodás tárgya. Budapesten a kedvező díj annak köszönhető, hogy a Budapest Consulting könyvelő és adótanácsadó iroda átvállalja az alapítási költségek teljes egészét Öntől abban az esetben, ha velük egy éves határozott idejű szerződést köt könyvelési szolgáltatásra, díjvisszafizetési garanciával. Természetesen ezt nem kötelező igénybe vennie, az ügyvédi irodák a szokásos díjakat alkalmazzák. Vegye fel a kapcsolatot az oldalon megjelnő ügyvédekkel és kérjen díjajánlatot on-line. Óvakodjon az ingyenes szolgáltatásoktól, kétséges, hogy valódi szakértelemmel és tényleg gondos eljárással látják el a megbízást. (Egy elutasított vagy hiányosan benyújtott kérelem esetén elveszítheti a megfizetett illetéket, számviteli adminisztrációs kötelezettségei lesznek, az időkiesés pedig beláthatatlan károkat okozhat. Ne tegye ki magát ennek a kockázatnak.)

100% pénzvisszafizetési garancia!

Az elsődleges garanciát irodáink jó hírneve jelenti, 10 éves múltunk, amely több száz bejegyzett és folyamatosan visszatérő gazdasági társaságot jelent. Ügyvédi felelősségbiztosítás garantálja, hogy Önt nem érheti kár az eljárás során, de ezen kívül külön is kötelezzük magunkat a teljes megfizetett díj és illeték visszafizetésére , amennyiben a céget nem jegyezné be a cégbíróság. A közreműködő ügyvédek az ország különböző ügyvédi kamaráiban bejegyzett neves szakemberek, akiknek címét és elérhetőségét oldalainkon megtalálja. Garanciát jelent továbbá, hogy partnerünknek tudhatunk több vezető pénzintézetet is, könyvelő és adótanácsadó céget, akik felismerték a Cégalapítás Portál minőségi szolgáltatását, és együttműködnek velünk az elektronikus eljárásban.

Részletes jogi és adózási tanácsadás

Több éves tapasztalattal bíró ügyvédeink és adószakértőink nem egyszerűen okiratszerkesztést végeznek, hanem részletes jogi tanácsadásban részesítik az ügyfeleket. A jogi konzultáció során többek között tájékoztatást kap a vezető tisztségviselők és a társasági tagok felelősségéről, sor kerül az üzletrészek jogi természetének bemutatására, igény szerint házassági vagyonjogi és öröklési jogi szempontból is, szó esik a jogviták rendezésének szabályairól, a társaság szervezeti működésével kapcsolatos kötelezettségekről; az üzletrészek átruházásának, a társaság megszűntetésének, átalakulásának szabályairól.

Minden egy helyen

Önnek csupán egyszer kell megjelennie az ügyvédi irodában, sem közjegyzőhöz, sem az adóhivatalhoz, sem más hatósághoz nem kell elmennie.

Működési engedéllyel vagy egyéb szakhatósági engedéllyel kapcsolatos eljárásra, a cég működése során szükséges szerződések (pl. vállalkozási-, munka-, megbízási-szerződések) szakszerű elkészítésére az ügyvédi irodákban külön erre irányuló megbízás esetén van lehetőség. 

Több könyvelő és könyvvizsgáló irodával is kapcsolatban állunk, így igény szerint jövendőbeli cégének könyvelési feladataira is megoldást kínálunk.

Vissza az on-line adatlaphoz

 

10 gyakori hiba
amellyel százezreket bukhat a cégalapítás során

1. sz. hiba: Nem kap tájékoztatást arról, hogy a tagok létszámának, a közreműködői és képviseleti jogviszony jellegének milyen hatása van a havonta fizetendő járulékokra

A fapados cégalapítás során szinte bizonyos, hogy semmiyen tájékoztatást nem kap arról, hogy a személyes közreműködéssel járó tevékenységet vagy az ügyvezetői feladatokat milyen jogviszonyban lehet vagy érdemes majd ellátni. Megbízási viszonyban, munkaviszonyban, személyes közreműködőként? Lehetséges-e egyáltalán munkaviszonyt létesíteni a saját egyszemélyes cégben? Mekkora a járulék mértéke havonta, és mi a helyzet a tevékenységre jellemző keresettel és az adójóváírási lehetőséggel?
A figyelmetlen vállalkozó könnyen abban a helyzetben találhatja magát, hogy a megalapított céget máris módosítani kell, vagy magasabb járulékot fizet, mint amennyit optimális esetben kellene. Éves szinten többszázezer forint járuléktöbbletet jelenthet, ha nem megfelelően választották meg a közreműködői jogviszonyt, vagy a társasági formát.

2. Nem megfelelően választják ki az adóalanyiságot, vagy az általános forgalmi adó fizetésének módját

A társaság tárgyi adómentességre lenne jogosult, vagy alanyi adómentességet választhatna, esetleg uniós adószámot kérhetne, de ennek jelentőségéről, szabályairól nem kap tájékoztatást az ügyfél. A következmény: ÁFA bevallással kapcsolatos plusz adminisztráció és áfa fizetés feleslegesen, ellenkező esetben: elesik az ÁFA visszaigénylés lehetőségétől. Az áfafizetés módját év közben nem lehet módosítani!

3. A cégnevet nem megfelelően választják meg, mert az eljáró "közreműködőnek" nincs kellő tapasztalata a bírói gyakorlatot illetően, és így nem tud kellő tájékoztatást adni arra vonatkozóan, hogy a cégnév kellőképpen különbözik-e a más már bejegyzett cégek elnevezésétől. Következmény: a kérelmet elutasítják, az időközben lefoglalt domain név vagy elkészített bélyegző vagy aláírási címpéldányok használathatlanná válnak, a bankba mégegyszer el kell menni, az összes cégiratot újra alá kell írni, az időközben harmadik személyekkel aláírt szerződéseket módosítani kell.

4. Nem hívják fel a figyelmét a cégbejegyzést követően azonnal teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségekre

Tudta, hogy az adóhivatal minden harmadik bejegyzésre kerülő céget az alakulást követő 90 napon belül adóhatósági ellenőrzés alá von? A cégbejegyzést követően az adóhivatal és a statisztikai hivatal felé, munkaviszony létesítése esetén más szervekhez is bejelentési kötelezettsége van a cégnek, kötelező számivteli szabályzatokat kell készíteni stb. Ezek elmulasztásáért az adóhatóság bírságot szabhat ki. A fapados cégalapítás esetén Ön nincs felkészítve erre, nem kap mintákat a számviteli szabályzatok elkészítéséhez, ezek elkészítésére majd külön kell pénzt és időt fordítania.

5. Nem kap tájékoztatást a társaság ügyvezetőjeként Önt terhelő felelősségi szabályokról

Meddig terjed az ügyvezető felelőssége? Mindenki legyen ügyvezető a cégben? Példaként említve a számviteli szabályok megsértését, ezeknek enyhébb következménye a hatóságok által kiszabott pénzbírság. Nem is gondolná, hogy egyes magatartásokkal gazdasági bűncselekményeket is megvalósíthat, amelynek következménye szinte minden esetben az ügyvezetői tisztségtől történő eltiltás és pénzbüntetés, nagy értékű ügyekben akár szabadságvesztés.

6. Úgy alapítja meg a céget, hogy semmit sem hallott az üzletrész átruházás, a tagkizárás, a szavazategyenlőség esetén előálló helyzet szabályairól

Ha az alapításkor a közreműködő jogász nem teszi világossá a felek számára, hogy a későbbiekben milyen következményei lehetnek annak, ha egyik fél ki szeretne szállni a cégből, vagy az együttműködés vele lehetetlenné válik, vagy a társaság döntésképtelenné válik, akkor könnyen előállhat az a helyzet, hogy Ön a társaság vég- vagy felszámolásáig elkötelezte magát a társai mellett, akár teljes vagyoni felelősséggel. Ugyancsak előfodulhat, hogy a hibás szerződésszerkesztés miatt Önnek semmilyen beleszólása sincs abba, hogy valamely más idegen személy a társaság tagjává válhat-e, akivel Ön egyáltalán nem kíván közös vállalkozást folytatni.

7. Nem kap tájékoztatást arról, hogy az egyszerűsített eljrásában létrehozott cég miben tér el a hagyományos bejegyzésű cégtől

Valóban megéri Önnek az iratmintát alkalmazni és egyszerűsített eljárásban létrehozni a céget? Vagy egy hónap múlva módosítania kell az iratokat, és újra ügyvédi munkadíjat és illetéket fizetni, mert nem tájékoztatták előre az iratminta következményeiről. Vagy a másik eset: Önnek tökéletesen megfelelne az iratmintával történő alapítás, de mégis hagyományos eljárásban kerül bejegyzésre a cége?

8. Nem kap tájékoztatást a társasági üzletrészeket érintő házassági vagyonjogi szabályokról

A családjogi törvénynek a külön és közös vagyonra vonatkozó rendelkezéseit a társasági üzletrészekkel összefüggésben nem csak annak érdemes megismerni aki házas, hanem annak is aki a későbbiekben köt majd házasságot, sőt annak is akinek a cégtársa házas. A házasság esetleges felbomlása, és egy házassági vagyonjogi vita a cégtársakra és az egész társaságra is hatással lehet. Nem árt ha a nem várt kellemetlenséget kivédésének lehetőségét és módjait előre tudja.

9. Nem gondol arra, hogy mi lesz az üzletrészével az Ön halála esetén

A társasági üzletrészek öröklési jogi szempontból történő bemutatására a legtöbb helyen nem kerül sor. A cég és annak vagyona a törvényes öröklés rendje szerint a leszármazókra, felmenőkre vagy a házastársa száll? A cégtárs halála esetén mi történik majd a társasági üzletrésszel. Ezen szabályok ismerete nélkül nem lehet előre felkészülni sem ezekre az esetekre.

10. Nem a megfelelő szakembert választja a cégeljárás lefolytatására

Irodáinkban ügyvéd, Budapesten a jogász mellett könyvelő személyesen fogadja Önt. Sajnos egyre inkább terjed a különböző cégek és irodák által kínált "fapados" cégalapítás, amely körülbelül úgy néz ki, hogy a folyosón várakoztatott ügyfelet beszólítják és megmutatják neki, hogy hol kell aláírni az iratokat. Az alapos jogi kioktatás, a részletes jogi és adójogi konzultáció és teljeskörű ügyintézés már nem fér bele a díjba. A bejegyzést sokszor hiánypótlási eljárás hátráltatja. Olyanról is számoltak már be nekünk, amikor egy gyorsétteremben került sor az iratok aláírására.

Vegye komolyan a saját vállalkozását, és bízza profikra a cégbejegyzési eljárás lefolytatását! A Magyar Cégalapítás Portál partnerei nem zugírászok, hanem olyan ügyvédek, akik komoly szakemberek, cégjogi tapasztalataikat hosszú évek munkájával szerezték, felelősségbiztosítással rendelkeznek és az elektronikus cégeljárás a mindennapjaik része. Nem csak mellékesen van elektronikus aláírásuk és foglalkoznak cégeljárással, ez a főtevékenységük, így cégügyei a legjobb kezekben vannak. A fent felsorolt hibák mindegyike az elégtelen tájékoztatásra vezethető vissza. A cégalapítás.net ügyvédei maximális szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére, hogy Ön nyugodtan, a szükséges ismeretek birtokában vállalkozhasson.

Ha a biztonságot és a szakértelmet választja, látogassa meg Magyarország első számú, vezető, cégalapítási kérdésekkel foglalkozó oldalát, a Magyar Cégalapítás Portált.

Budapest Consulting ajánlata:

Alapítson egy új céget, kössön velünk egy éves könyvelési szerződést és mi kifizetjük Ön helyett a cégalapítás ügyvédi költségét! Könyvelésre irányuló szerződéskötésnél a könyvelési díj KATÁS egyéni vállalkozás esetén havi 13 000 Ft, céges vállalkozás esetén (KFT.) havi 34 000 Ft + ÁFA.

 

4Villámgyors bejegyzés

A társaság 1 munkanapon belül bejegyzésre kerül. 

3Jogász-adószakértővel  

Budapesten a cégiratok aláírása nem csak jogász, hanem igény szerint adószakértő személyes jelenlétében történik. 

2On-line számlázó

NAV által elfogadott "felhő alapú" KARCMENTES fiók.

1Ajándék weboldal

Hat hónap ingyenes használat a Wezzpage jóvoltából.


Könyvelés nélkül: Az adatlap beküldésével kérhet azonnali ajánlatot. Bt Kft Zrt 

A fenti ajánlat egyszerűsített cégbejegyzési eljárásra vonatkozik egy vagy kétszemélyes kft és bt esetén, magyar nyelvű okiratszerkesztésre és ügyintézésre, visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk. A könyvelési szolgáltatási díj havi 50 tranzakcióig érvényes. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló tv-ben részletezett esetekben, arra irányuló gyanú esetén a közreműködésünk megtagadható. Az eljáró ügyvéd az ügyvédi törvényben foglaltak szerint a közreműködést megtagadhatja.


 

KFT és BT ALAPÍTÁS 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. A CÉG ADATAINAK MEGADÁSA:

Használja on-line adatlapunkat, ahol percek alatt megadhatja jövendőbeli cége adatait, tevékenységi köreit stb. Ha kérdése van, írjon e-mailt az info@cegalapitas.net e-mail címre, és válaszolunk a cégalapítás előtt felmerülő kérdéseire. A cégalapítás elektronikus eljárás esetén is az ügyfél, egy ügyvéd és egy adótanácsadó személyes találkozásával kezdődik, amelynek közeli időpontjáról egyeztetünk Önnel. Közvetlen időpont egyeztetés végett hívja a +36 30 220 1100-es telefonszámot.

2. A CÉGIRATOK ELKÉSZÍTÉSE:

A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratok egy részét már elő is készítjük. Más dokumentumok megszerkesztése, véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes találkozás alkalmával történik. A cégiratokat a társaság alapítója vagy tagjai aláírják, az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi iratból több eredeti, kinyomtatott példányt is adunk. A társaság ebben az időpontban már létrejön. 

3. AZ ILLETÉK MEGFIZETÉSE:

Az elektronikus eljárásban átutalással lehet megfizetni az alapításhoz szükséges illetéket. (Egyszerűsített eljárásban nincs illeték) Az illeték egy egyedi utalványminta alapján kerül befizetésre okiratszerkesztő ügyvéd által az államkincstár részére.

4. A CÉGIRATOK BENYÚJTÁSA:

Az aláírt cégiratok beszkennelve, az elkészített cégbejegyzési kérelemmel egy elektronikus kérelmet alkotnak. Ezt az elektronikus aktát az okiratszerkesztő ügyvéd elektronikus aláírással látja el. Ezt követően e-mailen megküldi a székhely szerint illetékes cégbíróságnak a cégiratokat. A cég előtársaságként megkezdheti a működést.

5. A CÉG BEJEGYZÉSE:

A cégbíróság az iratok benyújtását követően egy tanúsítványt küld a feladó jogi képviselő e-mail címére, amely már tartalmazza a cég cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Röviddel ezután a cégbejegyző végzés is megérkezik. Az okiratokat ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott záradékkal látjuk el, egyidejűleg az Ön e-mail címére is megküldi az ügyvédi iroda az elektronikusan aláírt bejegyző végzést.

2006 óta azért vált a cégalapítás.net a vezető cégalapítási portállá, mert minden intézni valót leveszünk ügyfeleink válláról.

Mi komolyan vesszük az Ön vállalkozását.

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)