Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Ügyvéd Kaposvár - Dr. Guti Eszter Linda ügyvéd

Telefon: 06 70 543-7167
Iroda:
7400 Kaposvár, Múzeum u. 4. 1/4. 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Félfogadás: munkanapokon 9-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban. 

Cégalapítás, cégmódosítás, cégeket érintő adásvételi ügyletek teljes körű lebonyolítását, cégek képviseletét, ingatlanügyletek lebonyolítását, valamint a gazdasági életben előforduló egyéb szerződések elkészítését, vállalkozásokat, cégeket érintő családjogi tanácsadást ill. okiratszerkesztést, szakértő bevonása mellett adójogi tanácsadást, ezen felül peres és peren kívüli jogi képviselet ellátását vállalom magánszemélyek, külföldi és magyar tulajdonú kis és középvállalkozások számára.

Pontos, gyors és korrekt ügyintézés mellett, ügyfeleim jogi és gazdasági érdekeit előtérbe helyezve, számukra alapos és kimerítő tájékoztatást megadva segítek a megfelelő döntés meghozatalában és kivitelezésében.

Az ügyvédi tevékenységet angol, német és olasz nyelven is ellátom, okiratszerkesztést német nyelven vállalok.

Az elektronikus cégeljárás feltételeivel rendelkezem.

contentmap_plugin

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)