Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

On-line adatlap: Zrt alapítás egyszerűsített elektronikus eljárásban

Az űrlap kitöltése még nem megbízás, Ön nem vállal anyagi kötelezettséget. A beküldést követően az illetékes ügyvéd felveszi Önnel a kapcsolatot. Gyors ajánlatkéréshez a *-gal jelölt mezőket elég kitölteni.


A cégnevet ellenőrizheti a www.e-cegjegyzek.hu oldalon. A cégnévvel kapcsolatos jogszabályi kritériumokról honlapunk Cégnév fejezetében olvashat bővebben.

Telephelyet, fióktelepet a személyes találkozás alkalmával adhat meg. 

További tagokat a cégiratok előkészítésekor adhat meg az okiratszerkesztő ügyvédnek.

 

A vezérigazgató adatait abban az esetben töltse ki, ha nem valamelyik részvényes lesz a vezérigazgató.

Elegendő a főtevékenységet megadni. (A fő és egyéb tevékenységi köröket később is megadhatja.) Több tevékenységi kódot vesszővel elválasztva adjon meg, pl. 74.40, 35.18 ...

 

Kérjük olvassa el ahasználat feltételeit! (Új ablakban nyílik meg) Az űrlap beküldésére csak a feltételek elfogadását követően van lehetőség.

 

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)