Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Magyar Cégalapítás Portál - Központi iroda

Telefon: +36 30 220 1100
Iroda: 1125 Budapest Istenhegyi út 101/D
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Félfogadás: munkanapokon 8-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban.

Társasági jog - cégalapítás, változásbejegyzés, végelszámolás, felszámolás, szerződések, okiratok szerkesztése, jogi tanácsadás, cégek állandó képviselete

Ingatlanjog - adásvételi szerződés, ajándékozás, csere, öröklési, életjáradéki szerződések 

Szolgáltatásaink

Számvitel

Könyvelőcégünk pontosan és precízen tudja kezelni a kis-, közép- és nagyvállalatok könyvelését. Munkánkat nem csak a kötelező könyvelői felelősségbiztosítással élvezheti, hanem azzal is, hogy aktív résztvevőként képviseljük cégét. Ha vállalkozást szeretne indítani, akár KFT-t, akár egyéni vállalkozást indít, a kezdetektől fogva számíthat ránk.

Az alapvető könyvelési eljárásokon túl, amelyek magukban foglalják a kimenő és bejövő számlák, a készpénz, a bank, a különféle készletek, az ingatlanok, a bérszámfejtés és az év végi elszámolások nyilvántartását, további szolgáltatásokat is tudunk nyújtani vállalkozása számára. Az iparűzési adó, a társasági adó, a kisvállalati adó és a KATA nyomtatványok mellett adónyomtatványokat is készítünk a bejelentésre kötelezett cégek számára (reklámadó, rehabilitációs hozzájárulás stb.).

NAV képviselet adóvizsgálatokon

Ilyen jellegű NAV-képviseleti segítséget csak a Budapest Consulting nyújt a középvállalkozásoknak. A szolgáltatásért teljes körű felelősséget is vállalunk, melyre az Allianz Hungária 1 millió eurós felelősségbiztosítása is kiterjed.

Adótanácsadás

Vállalkozásának könyvelői nyomon követik a törvényeket és az Ön működését. Az alapvető könyvelés mellett időről időre érdemes lehet adószakértőt is felfogadnia. Mi mindenféle egyedi forgatókönyvre tudunk megoldást nyújtani Önnek.

Szakértőink segítségével megvitathatja és optimalizálhatja adóügyi helyzetét az Ön igényei és a legújabb jogszabályok alapján. Az újonnan kiadott adózási formanyomtatványok segítségével tovább optimalizálhatja adózási helyzetét. A folyamatosan változó adótörvények lehetővé teszik, hogy Ön az igényeihez igazítsa adóstátuszát.

Pénzügy

Az üzleti siker eléréséhez és fenntartásához pénzügyi stratégiára van szükség. A pénzügyi tervezők segíthetnek Önnek a megfelelő pénzügyi terv kidolgozásában a vállalat életének minden szakaszában. Szükség lehet pénzügyi szakértővel való konzultációra, amikor pénzügyi döntéseket hoz a vállalat számára. A megfelelő pénzügyi stratégia új ajtókat nyithat meg vállalkozása előtt a jövőben. A pénzügyi igényeket számos tényező befolyásolhatja, és mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb lehetőséget.

Pénzügyi tanácsadóinkkal konzultálunk a kockázatok kiküszöbölése és minimalizálása érdekében, hogy biztosak lehessünk abban, hogy befektetése szilárd pénzügyi alapokon nyugszik. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy vállalkozása jelenlegi pénzeszközei nem elegendőek a bővítéshez, ezért segítünk banki hitel keresésében és igénylésében. Ha nagyobb összegű kölcsönre van szüksége, megtaláljuk és felvesszük a kapcsolatot az Önnek legmegfelelőbb banki hitelezővel.

Lakáskezelés

A Budapest Consulting új üzletágai a már kialakult szakterületeken túlmenően ingatlanjogi és pénzügyi keretet biztosítanak Önnek ingatlan beruházásához vagy bérbeadásához. Ha hosszú távon szeretné bérbe adni ingatlanát, és a hasznot is learatni, érdemes megbízható céggel együttműködnie. Ha ezt egyedül vagy vállalkozásként szeretné megtenni, mi segítünk Önnek.

Bármilyen ingatlan, legyen az bármilyen szerény is, fel kell készülnie az előre nem látható eseményekre. A Budapest Consulting nap mint nap felkészült ezeknek a kényes helyzeteknek a kezelésére. Ügyeljen az értékcsökkenésre! Ha pedig adósságok vagy hátralékok merülnek fel, akkor a megfelelő szakember segítségét kell kérni.

Ne pazarolja az idejét lényegtelen dolgokra! A Budapest Consulting pénzügyi szaktudására hosszú távon számíthat. Segítséget nyújtunk Önnek ingatlanok bérbeadásában, valamint cége pénzügyi igényeinek minden területén.

contentmap_plugin

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)

Kapcsolatfelvétel a budapesti ügyvéddel / díjajánlat kérés