Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Ügyvéd Hódmezővásárhely - Dr. Hernádi Ügyvédi Iroda

E-mail: drhernadiugyvediiroda@gmail.comEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Irodavezető ügyvéd: Dr. Hernádi Gyula
Ügyfélfogadás: Hétfőtől csütörtökig 9-17:00 óráig pénteken 9-14:00 óráig.
Egyéb időpont telefonos egyeztetést követően lehetséges.
 
CÉGALAPÍTÁS

Irodánk segítségével a cégalapítás gyerekjáték!
Hogy néz ki a folyamat? A kapcsolatfelvétel és a megfelelő okiratok aláírása után azok beadásra kerülnek, a társaság pedig bejegyzésre kerül. Ezt követően mindössze néhány szükséges lépést kell megtennünk.

Ügyvédeink a legelső lépéstől a legutolsóig végigvezetik minden teendőn, előkészítik az okiratokat és segítenek, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően kerüljön létrehozásra!

VÁLTOZÁSBEJELENTÉS 

Bármikor előfordulhat, hogy megváltoznak adataink, esetleg egy nagyobb horderejű adatmódosításra van szükség –  A kapcsolódó adminisztrációban pedig könnyen elveszhetünk.

Számunkra az ilyen ügyek már-már a napi rutin részét képezik. Szakszerű segítséget nyújtunk, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben haladjon, és addig is az üzleti teendőkre koncentrálhasson!

KÉPVISELET A TÖRVÉNYESSÉGI FELÜGYELETI ELJÁRÁSOKBAN

Megeshet, hogy bizonyos esetekben képviseletre van szükségünk törvényességi felügyeleti eljárási ügyekben.

Általában ez azt követően szükséges, hogy a cégbíróság egy jogi következményekre történő figyelmeztetéssel és a jogszabálysértés megjelölésével felhívja a céget, hogy az nyilatkozzon a végzésben foglaltakról vagy a megjelölt törvénysértő állapotot szüntesse meg.

Sokszor igen bonyolult lehet eligazodni a törvények és jogszabályok útvesztőjében: ezért segítünk Önnek, hogy ez ne okozzon problémát! Ügyvédi irodánk hatékonyan tudja Önt támogatni a problémák felderítésében, pontos meghatározásában és a megoldás kidolgozásában annak érdekében, hogy az eljárás minél gyorsabban és diszkrétebben folyjon le, ne okozzon fennakadást a mindennapi üzletmenetben.

TANÁCSADÁS

Szakértőink professzionális tanácsadással szolgálnak, legyen szó akár egy szervezeti átalakulásról vagy a társaság teljes iratállományának vizsgálatáról: vállalati hierarchiája, szabályzata és szerződései nálunk mind jó kezekben vannak!

A tanácsadói tevékenységünkhöztartozó főbb témakörök:

  • Belső ügyrendek, szervezeti- és működési szabályzatok pontosítása, kidolgozása
  • Vállalkozások belső struktúrájának véleményezése, átszervezése
  • Társaságok szerződéses állományának áttekintése, javaslatok tétele a szükséges módosításokra

VÉGELSZÁMOLÁS, GAZDASÁGI TÁRSASÁGOKKAL KAPCSOLATOS PEREK

A végelszámolás, bár első pillanatra az egyszerűbb, problémamentesebb megszüntetési eljárások közé sorolnánk, sok esetben elhúzódó, mind a cég, mind beszállítói számára idegőrlő adminisztratív és jogi útvesztővé válhat. Ezen felül, a végelszámolások egy része nem zajlik le sikeresen, helyette felszámolási eljárásba megy át.

Kollégáink végigkísérik Önt a folyamaton, végig az Ön érdekeit tartva szem előtt. Elsődleges célunk, hogy az eljárás a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban menjen végbe, biztosítva azt, hogy Ön is a jövőre koncentrálhasson.


 

 

contentmap_plugin

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)