CÉGALAPÍTÁS info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Fizetési meghagyás elektronikus úton

Első lépésként az alábbi űrlap kitöltésével küldje el nekünk a követeléssel kapcsolatos információkat. Ezzel még nem ad megbízást az ügy elintézésére, anyagi kötelezettséget nem vállal.
A kapott információk alapján már meg tudjuk határozni az eljárás költségeit és várható időtartamát. Az űrlap beérkezését követő egy napon belül válaszolunk Önnek e-mailben vagy telefonon. A jogosultat és a kötelezettet az Ön tudta nélkül nem keressük meg, és az Ön előzetes tájékoztatása illetve jóváhagyása nélkül semmilyen jogi lépést nem teszünk. A sorok végén található "i"-vel jelölt gombokra mutatva rövid magyarázatot talál az adott kérdéshez. Az űrlap kitöltése után az "Elküld" gombra kattintson. Amennyiben ellentmondást kíván benyújtani egy kibocsátott fizetési meghagyással szemben, kattintson ide: Ellentmondás fizetési meghagyásra

1. Alapadatok

A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
A mező kitöltése kötelező
Invalid Input
Invalid Input

2. Eljárás

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

3. Egyebek

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Gyakran ismételt kérdések

Mi a fizetési meghagyás?
Mi az eljárás menete?
Mennyibe kerül az eljárás?
Milyen iratokat kell vinnem?
Mikorra látok valamit a követelésemből?
Hogyan hajtható végre a jogerős fmh?
Ki képvisel az eljárásban?
Milyen követelésekre nem alkalmas az elektronikus fiz. meghagyásos eljárás?
Egyéb jogos eszközök az igényérvényesítésre

 

FMH BENYUJTASA

A fenti gombra kattintva töltheti ki az online nyomtatványt! Az űrlap kitöltése nem megbízás, elküldésével semmilyen anyagi vagy egyéb kötelezettséget nem vállal.

A fizetési meghagyásos eljárásban történő közreműködés jogi szolgáltatás, amelyet gazdasági társaságok (így különböző kft-k vagy egyéb cégek) nem végezhetnek, ezzel ugyanis a zugírászat bűncselekményt valósítják meg.

A
törvény szerint jogi képviseletet fizetési meghagyásos ügyben csak ügyvéd láthat el.

A fizetesi-meghagyas.hu portálon Ön közvetlenül ügyvédekkel áll kapcsolatban, így nem lehet áldozata és részese sem a zugírászatnak, és az ügyvédi szolgálatás garanciáira (pl. felelősségbiztosítás) is számíthat.