CÉGALAPÍTÁS info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

Pest Megye - Dr. Nemes Tamás Ügyvéd

Székhelyiroda: Budapest VII. kerület Wesselényi utca 66.

Telefonszám: 06 30 220 11 00

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Félfogadás: munkanapokon 8-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban.

Pest megyei vagy budapesti székhellyel alapítandó vagy már működő gazdasági társaságok elektronikus cégeljárásának lefolytatásához nyújt irodánk szakszerű segítséget. A fent feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen szívesen fogadom megkeresését bármely cégjogi kérdésben. A cégalapítás portál pest megyei partnerségére vonatkozó megkeresést azért is fogadtam el, mert eddig is sok ügyfél keresett meg Dunakeszi, Szentendre, Vác, Budaörs és egyéb olyan településekről, ahonnan budapesti irodám (mely a Pest Megyei Cégbírósághoz közel található) könnyen megközelíthető.

Az iroda megközletíthető autóval a Hősök tere felől a Dózsa György út - Dembinszky utca - Wesselényi utca útvonalon, vagy az Andrássy út felől az Izabella utcán, tömegközlekedéssel a 73-as, 74-es, 76-os trolibuszokkal az Arany János utcától illetve a Nyugati Pályaudvartól és a Keleti Pályaudvartól, vagy a 4-es és 6-os villamosokkal a Wesselényi utcai megállótól 5 perc sétával a Hősök tere irányába.

contentmap_plugin

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)

Kapcsolatfelvétel a budapesti ügyvéddel / díjajánlat kérés