CÉGALAPÍTÁS INFO VONAL :+36 20 5702917

Székhelyiroda: Budapest VII. kerület Wesselényi utca 66.

Telefonszám: 06 30 242 37 43

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Félfogadás: munkanapokon 8-18 óráig előzetesen egyeztetett időpontban.

Pest megyei vagy budapesti székhellyel alapítandó vagy már működő gazdasági társaságok elektronikus cégeljárásának lefolytatásához nyújt irodánk szakszerű segítséget. A fent feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen szívesen fogadom megkeresését bármely cégjogi kérdésben. A cégalapítás portál pest megyei partnerségére vonatkozó megkeresést azért is fogadtam el, mert eddig is sok ügyfél keresett meg Dunakeszi, Szentendre, Vác, Budaörs és egyéb olyan településekről, ahonnan budapesti irodám (mely a Pest Megyei Cégbírósághoz közel található) könnyen megközelíthető.

Az iroda megközletíthető autóval a Hősök tere felől a Dózsa György út - Dembinszky utca - Wesselényi utca útvonalon, vagy az Andrássy út felől az Izabella utcán, tömegközlekedéssel a 73-as, 74-es, 76-os trolibuszokkal az Arany János utcától illetve a Nyugati Pályaudvartól és a Keleti Pályaudvartól, vagy a 4-es és 6-os villamosokkal a Wesselényi utcai megállótól 5 perc sétával a Hősök tere irányába.

contentmap_plugin

Kapcsolatfelvétel a budapesti ügyvéddel / díjajánlat kérés

 

Adja meg e-mail címét és elküldjük a cégalapítással kapcsolatos tudnivalókat és ajánlatot