Cégalapítás info vonal: +36 30 220 1100

info@cegalapitas.net

A használat feltételei

 Az űrlap megküldése még nem megbízás, Ön ezzel szerződéskötési vagy egyéb anyagi kötelezettséget nem vállal. 

A Bt és Kft alapítás könyveléssel olcsóbb budapesti és pest megyei ügyfeleknek:

Amnennyiben egy éves határozott idejű könyvelési szerződést köt az e-szamlazunk.hu Kft-vel, a társaság kifizeti a cégbejegyzési eljárás ügyvédi díjának túlnyomó részét Ön helyett. A cégalapítási díj Önre eső része 10.000.- Ft + ÁFA. Az alapítással járó teljes költség így Budapesten bruttó 12.700.- Ft + az első két havi könyvelési díjat előre kell megfizetni. A könyvelési szolgáltatás havi díja 20.000.- Ft + ÁFA, a megbízás az egy éves határozott idő előtt csak szerződésszegés esetén mondható fel. Az e-szamlazunk.hu pénzvisszafizetési garanciát vállal az előre megfizetett díjra.

Könyvelés nélkül: Nem kötelező igénybe venni a könyvelési szolgáltatást! A díjajánlatot ebben az esetben az eljáró ügyvéd adja, amikor felveszi Önnel a kapcsolatot. Az ajánlatot Ön nem köteles elfogadni.

Tájékoztatjuk, hogy a honlapon társasági joggal főtevékenységként foglalkozó ügyvédek hirdetését találja meg. Jogi szolgáltatást, így pl. cégeljárásban való közreműködést csak ügyvéd vagy közjegyző láthat el, a honlapot üzemeltető társaság, illetve az együttműködő könyvelő iroda jogi szolgáltatást nem végez, és az ügyvédi munkadíjból nem is részesül, a megadott adatokat a rendszer közvetlenül az illetékes ügyvédi irodának továbbítja. 

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló tv-ben részletezett esetekben, arra irányuló gyanú esetén a közreműködés megtagadható. Az eljáró ügyvéd az ügyvédi törvényben foglaltak szerint illetve kapacitás hiányában a közreműködést megtagadhatja. A fenti, könyveléssel egybekötött ajánlat egyszerűsített cégbejegyzési eljárásra vonatkozik, betéti társaság vagy korlátolt felelősségű társaság alapítása esetén, visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk. Angol nyelvű okiratszerkesztés és konzultáció esetén az ajánlat nem érvényes, a könyvelési szolgáltatás során 1 fő bérszámfejtést tartalmaz és maximum 50 (kimenő és bejövő) számlára érvényes.

Személyes adatok kezelése: Adatait nem adjuk ki és nem használjuk fel reklám célokra. Az on-line adatlap kitöltésével Ön hozzájárul az ott rögzített személyes adatok használatához olyan terjedelemben, hogy azt a rendszer automatikusan továbbítja a területileg illetékes ügyvédi irodának, akinek neve és címe a portálon feltüntetésre kerül. Az adatokat megismerheti a honlapot üzemeltető társaság ügyvezetője és alkalmazottai, továbbá az Ön által kiválasztott illetékes iroda képviselője és munkatársai. Az adatkezelők és feldolgozók az adatokat semmilyen más célra nem használják fel, azokat harmadik személynek nem adják ki és az űrlap beérkezését követő 30. napon azokat véglegesen törlik. A Joomla rendszerű honlapmotor két faktoros azonosítással és BCrypt titkosítással védi az adatbázist, a beérkező email üzeneteket az automatikus adatfeldolgozás során HTTPS titkosítású levelező szerveren továbbítjuk. A cégjegyzékbe kerülő adatok a törvény szerint nyilvánosak.

A Magyar Cégalapítás Portál (a továbbiakban: Portál) nem ügyvédi honlap. A www.cegalapitas.net internetes felületeinek webgazdája a HUNINCORP Ltd, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). 

villámgyors bejegyzés

Jogásszal, adószakértővel

Cégnév keresés

Engedélyköteles tevékenységek

Adja meg a cégadatokatAdja meg a cégadatokat!


 

KFT ALAPÍTÁS 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. A CÉG ADATAINAK MEGADÁSA:

Használja on-line adatlapunkat, ahol percek alatt megadhatja jövőbeli cége adatait, tevékenységi köreit stb. Ha kérdése van, írjon e-mailt az info@cegalapitas.net e-mail címre, és válaszolunk a cégalapítás előtt felmerülő kérdéseire. A cégalapítás elektronikus eljárás esetén is az ügyfél, egy ügyvéd és egy adótanácsadó személyes találkozásával kezdődik, melynek időpontjáról egyeztetünk Önnel. Közvetlen időpont egyeztetés végett hívja a +36 30 220 1100 telefonszá-mot.

2. A CÉGIRATOK ELKÉSZÍTÉSE:

A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratok egy részét már elő is készítjük. Más dokumentumok megszerkesztése, véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes találkozás alkalmával történik. A cégiratokat a társaság alapítója vagy tagjai aláírják, az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi iratból több eredeti, kinyomtatott példányt is adunk. A társaság ebben az időpontban már létrejön. 

3. AZ ILLETÉK MEGFIZETÉSE:

Az elektronikus eljárásban átutalással lehet megfizetni az alapításhoz szükséges illetéket. (Egyszerűsített eljárásban illetékmentes az eljárás) Ha van illetékfizetési kötelezettség, úgy az illeték egy egyedi utalványminta alapján kerül befizetésre okiratszerkesztő ügyvéd által az államkincstár részére.

4. A CÉGIRATOK BENYÚJTÁSA:

Az aláírt cégiratok beszkennelve, az elkészített cégbejegyzési kérelemmel egy elektronikus kérelmet alkotnak. Ezt az elektronikus aktát az okiratszerkesztő ügyvéd elektronikus aláírással látja el. Ezt követően e-mailen megküldi a székhely szerint illetékes cégbíróságnak a cégiratokat. A cég előtársaságként megkezdheti a működést.

5. A CÉG BEJEGYZÉSE:

A cégbíróság az iratok benyújtását követően egy tanúsítványt küld a feladó jogi képviselő e-mail címére, amely már tartalmazza a cég cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Röviddel ezután a cégbejegyző végzés is megérkezik. Az okiratokat ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott záradékkal látjuk el, egyidejűleg az Ön e-mail címére is megküldi az ügyvédi iroda az elektronikusan aláírt bejegyző végzést.

2006 óta azért vált a cégalapítás.net a vezető cégalapítási portállá, mert minden intéznivalót leveszünk ügyfeleink válláról.

Mi komolyan vesszük az Ön vállalkozását.

Cégtemetők közé jegyezné be a cégét?

Az mno.hu és az index.hu alábbi cikkeiben olvashat a cégtemetőnek nevezett (egyébként cégalapítást is végző) szolgáltató esetéről.

Mi azt valljuk, hogy egy komoly vállalkozó nem kötheti össze a cégét semmilyen szinten ilyen jellegű kétes szolgáltatásokkal, amelyek indokolatlanul az adóhatóság kiemelt célpontjává teszik vállalkozását.

A fapados szolgáltatókat és cégtemetőket leginkább az ingyenes szolgáltatások és pár ezer forintos költségek jellemzik.

Ezek a vállalkozások csak így tudnak ügyfelet szerezni, szakmailag a legtöbb esetben minősíthetetlen az általuk végzett szolgáltatás, a cégeljárás kimenetele kétséges.

Feltérképezték a cégtemetőket (mno.hu)
Ezernyolcszáz cég a Podmaniczky utcában
(index.hu)

Letölthető dokumentumok

Székhely használati hozzájáruló nyilatkozat

Teendők a cégbejegyzést követően

(konzultáljon könyvelőjével az alábbi nyomtatványok határidőn belüli benyújtásáról)

EGYKE adatlap letöltése EGYSÉGES KÉPVISELETI ADATLAP, BEJELENTÉS ÉS REGISZTRÁCIÓS ADATLAP AZ ÁLLAMI ADÓ ÉS VÁMHATÓSÁGI ÜGYEK KÉPVISELŐ ÚTJÁN TÖRTÉNŐ INTÉZÉSÉHEZ

Tájékoztató az adóügyek elektronikus úton történő intézéséhez - NAV

16T201T BEJELENTŐ ÉS VÁLTOZÁSBEJELENTŐ LAP a cégbejegyzésre kötelezett jogi személyiségű vállalkozások és egyéni cégek részére

A NAV nyomtatványkitöltő szoftver innen tölthető le.

A kötelező kereskedelmi és iparkaramarai regisztrációt ide kattintva végezheti el.

 

 

Mit mondanak ügyfeleink

"Nagyon meg voltunk és vagyunk elégedve az Önök munkájával. Gyorsak, pontosak, nem drágák és a régi ügyfeleknek nyújtott kedvezmények még vonzóbbá teszik az irodát. Cégünket Önöknél alapítottuk, mármint a szerződést és azóta is bármilyen gondunk volt, akár telefonban is segítettek." Bacsó Team Kft

"Csak pozitív benyomásaink vannak: Gyors, egyszerű(sített) ügyintézés, kedves, hozzáértő munkatársak, reális ár" Belényesi Viktor

"Mi Kft-t alapítottunk a Cégalapítás.net segítségével. A segítőkész hozzáállást már akkor tapasztaltuk, amikor még szó sem volt arról, hogy ők lesznek a segítségünkre a cégalapítás során. Minden részletre kiterjedő, korrekt információkat kaptunk. Ezek után nem volt kérdés számunkra, hogy kivel fogjuk végigvinni a cégalapítás ügyeit. Az ügyintézés gyors, pontos és precíz volt az árról nem is beszélve. Tiszta szívből ajánljuk mindenkinek!" Buborék Party Kft

"A Fehér & Partners Pénzügyi Tanácsadó Kft ügyvezetőjeként nagyon meg vagyok elégedve a Cégalapítás Portállal. Mint pénzügyi tanácsadónak és brókernek, számomra az idő és a hatékonyság az egyik legfontosabb tényező. Amikor felhívtam az információs vonalat, a telefonos hölgy nagyon készséges volt, részletesen elmagyarázta a követendő lépéseket. A felmerült, speciálisan a munkámhoz kötődő kérdésekre is azonnal választ kaptam. Amikor a tényvázlatot a megfelelő adatokkal visszaküldtem a megadott e-mail címre, szinte azonnal kerestek a partner ügyvédi irodából, hogy időpontot egyeztessünk a cégiratok aláírására. A dokumentumokat aláírtam és még aznap kézhez kaptam az elektronikus bejegyző végzést. Örülök, hogy a Cégalapítás Portált választottam! Nekem csak a munkámra kellett koncentrálnom, ők mindent elintéztek helyettem." Fehér Tímea Fehér & Partners Kft.